Ny vecka nya möjligheter

Denna måndag har verkligen varit fylld med plugg, minst sagt. Har seminarieuppgifter samt en föreläsningsuppgift som behöver fixas. Inte det roligaste men måste man så måste man. Det där med studiemotivation, ja den finns inte alltid där men något som ger mig studiemotivation är det som kommer när jag tar examen. För er som inte kommer ihåg så har jag blivit lovad en liten mops när jag går ut skolan. Knappt 2 år kvar men det är mödan värt!

Förutom att plugga har vi haft after work med jobbet, vilket var väldigt roligt. Känns som att det var hur länge som helst sen jag jobbade trots att det endast är 10 dagar sedan, men ändring på det blir det imorgon. Halva dagen spenderas i skolan och andra halvan på jobbet.

Men mer om kvällens after work nudå. Vi gick till en restaurang som är relativt nyöppnad här i Norrköping som heter New York grill och bar. Väldigt tjusig restaurang men New York tema såklart. Till varmrätt blev det Rocky Graziano, vilket var en hamburgare med en italiensk touch! Mozzarella , ruccola, oliver, tomat, lök och peppar jack cheese, pestodressing och pommes. Underbart gott!

När man för engångsskull är ute och äter med gänget är man ju illa tvungen att ta en dessert, speciellt när chefen bjuder och desserterna ser himmelskt goda ut.

Mitt val av dessert blev Fudge pecan cake vilket var en mörk chokladfudgetårta med pecannötter och kolasås. Så gott! Tack för en toppen kväll så ses vi på jobbet imorgon.

//Carco

2

Gillar

Kommentarer