NYA ÖB och helgens planer

Nån annan än jag som tycker att det är skönt med helg? Provveckorna har börjat så det blir en hel del plugg, samtidigt som man skall hinna socialisera sig.

Idag så är planen att åka och hälsa på min guddotter, missade hennes 1-års kalas p.g.a. att jag var i Stockholm, men bättre sent än aldrig, visst var det så? Kommer bli kul att få se henne igen, inte sett henne på ett tag, men även att få träffa faster med familj 🙂

Denna helg kommer att fyllas av skolarbete, MEN även en intervju med Nya ÖB. Så roligt att få tillbaka denna tidning, tror att de som bor på ett äldreboende kan tänka tillbaka på den tid då de var yngre och tidningen fortfarande fanns. Dessutom så får vi läsa lokala nyheter varje torsdag, blir det bättre än så?

Här kommer en kul bild från dagens program i skolan. Ja jag kan säga som så att vi hade en Halloween inspirerad dag och den avslutades med en stafett där man sprang med en sopkvast mellan benen och ej fick hålla i den med händerna. Jag kan även garantera att det framkallade en hel del skratt.

//Carco

2

Gillar

Kommentarer