Nytt jobb kirrat och en helg med bra feelis

Min helg började med att jag skrev på kontraktet till Sveriges radio. Japp i sommar får ni höra mig i P4 Örebro och jag är så taggad! Dock synd att min tid på SVT börjar lida mot sitt slut, men än är det några månader kvar!

Hursomhelst, därefter blev det födelsedagsfest för en vän och det blev en sjukt bra kväll.

I lördags umgicks jag med vänner och åt en massa choklad. Det bästa med att ha fyllt år är att man får massor av finsk choklad. Mums, mums mums!

Och för att göra helgen snäppet bättre så var jag och kollade in musikalen Grease som hade ett turnéstopp i Västerås. Jag gillade hur de använde så lite rekvisita och föremål, men fick till rätt känsla för de olika scenerna ändå.

Ljudet var inte det bästa, men skådespelarna sjöng bra! Och sen såg han som spelade huvudrollen inte särskilt dum ut heller😇

En riktigt bra helg helt enkelt. Nu är det fyra dagars jobb som väntar och sen får jag Finlandsbesök😍 Ni kan inte gissa hur taggad jag är!

Jo förresten, det har även varit strömavbrott i Västerås. Jag har nog aldrig varit med om att det varit så mörkt i en stad som det var inatt. Såg helt galet ut när alla hus släcktes samtidigt!  Sånt är man inte med om ofta. Det löste sig dock snabbt så det var skönt!

Allt gott!

//Carco

Gillar

Kommentarer