Nytt jobb och en lövfri gräsmatta

Första veckan på nya jobbet är avklarat och det känns bra att vara tillbaka. Samtidigt känns det lite konstigt, mycket som förändrats sedan senast och så kan jag inte riktigt förstå att jag faktiskt har ett fast jobb.

Tidigare har jag hela tiden tänkt framåt, vad ska jag göra när mitt kontrakt tar slut, var ska jag söka för jobb till näst. Men nu är jag här för att stanna. Det kommer nog ta ett tag att sjunka in, men jag trivs verkligen på mitt jobb.

Och om jag blev välkomnad! På mitt skrivbord fanns en blomma och vem blir inte glad av blommor? Sen även fika på det, kunde inte bli bättre.

Har även varit ute på mitt första jobb, så nu är jag pågång!

Och ja, det ser ut som att man ska ut och resa när man ska ut på en intervju. Men jag kan lova er att det inte är några kläder i väskan utan bara kamerautrustning.

Hursomhelst så har veckan bara flugit förbi! Efter jobb kommer ledighet. Så nu i helgen har fokuset legat på att fixa hemma.

Vi har spanat in lite utemöbler och jag tror att vi bestämt oss för vad det blir för bord och stolar. Efter många om och men är vi överens.

Förutom att spana in utemöbler har vi även krattat så mycket att armarna är som spagetti.

Ja, ni ser slutresultatet! En lövfri gräsmatta. Nu ska bara all mossa bort, men det tar vi nästa helg.

Vad har ni gjort i helgen?

//Carco

Gillar

Kommentarer