Nyttigt eller onyttigt och ren kärlek

Även denna morgon blev det väckning 05.30 och rätt som det var masade jag mig till gymmet. Dock hade jag aldrig gjort det utan träningssällskap. Nu låter jag som världens träningsnarkoman och om jag dessutom berättar att jag testade att göra en broccolisoppa så låter det inte direkt mera normalt. Träningspasset var dunderskönt! Målet är att försöka träna 3 ggr i veckan och det gör jag för min skull, för att orka med mitt tempo i vardagen, må bra, hålla en bra hälsa, inte få olika hälsorelaterade problem eller få ont i ryggen. Jag gör det för att må bra. Med en ätstörning i bagaget tänker jag alltid 3 gånger innan jag går till gymmet, varför gör jag detta? Behöver jag? För vems skull tränar jag? Känner jag en morgon att jag vill gå och träna av fel orsak eller känner att de gamla tankarna kommer krypande så avstår jag från träningspasset. För mig är det viktigt att tänka till några gånger extra, göra det för min skull och för att må bra.

Men tillbaka till broccolisoppan. Det var nämligen så att jag hittade några roliga recept hos svärmor som jag ville testa och detta var ett av dem. Inte helt i min smak, väldigt het och smakrik soppa. Det var dock den gröna currypastan som tillförde hettan. Bara att spä ut den så blir smaken mildare. Soppan får 2/5 stjärnor.

Så det här med att vara nyttig och hälsosam. Njaa riktigt så är det nog inte. Kan berätta att jag just nu sitter och mumsar på en Fazers blå framför tvn. Klart man ska få unna sig något gott efter en lång dag.

Uppsatsen är nu klar inför uppsatsoppositionen och dessutom har jag kämpat med att plugga inför juridiktentan. Märker vad jag inte kan och det behöver övas på inför tentan, t.ex. vem som ärver vad, avtalslagen samt köplagen.

Sen så kom äntligen min efterlängtade kärlek på posten idag. Kommer ni ihåg jackan jag visade tidigare?

Jag älskar den, bästa köpet 2018 😍

//Carco

Gillar

Kommentarer

déa,
åh, känner verkligen igen dina tankar runt träning. jag har varit frisk från ätstörningar i flera år nu men kan fortfarande knappt träna utan att triggas eftersom det är så kopplat till att bli av med kalorier i mitt huvud, trots att jag logiskt sett fattar att det är bra för min kropp på massa andra sätt. hade gärna läst mer om hur du lyckats få ett mer hälsosamt förhållande till det. kram <3
hostellivet.blogspot.com
Carcos
Carcos,
Förstår precis vad du menar! Så kände jag i början och avstod helt från träningen en lång tid, hade då varit friskförklarad i 2 år. Nu har jag varit det i 4 år, tiden spelar väl ingen stor roll egentligen, det handlar väl mera om att bekämpa tankarna och lära känna sig själv ytterligare tror jag, så var det för mig. Tack för tips, det ska jag absolut ta och göra, och allt brukar lösa sig till slut! ❤️ Ha en fortsatt trevlig dag, kram❤️
nouw.com/carcos
theresa
,
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Dödsstavning
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
joseflne
joseflne,
Vilken härlig jacka, så mysig!
nouw.com/joseflne
Carcos
Carcos,
Åh tack❤️
nouw.com/carcos