Om 18 dagar

Imorse var det den värsta morgonen på länge. Pojkvännen skulle iväg som vanligt till sitt jobb vid halv 5, inga konstigheter med det. Men det som var så oerhört jobbigt var att säga hejdå och veta att man inte kommer träffa varandra på hela 18 dagar. Det är nästan en månad! Så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra och nu är vi tvungna att vara det.

Varför? Jo det är nämligen så att jag var på en casting förra veckan och nu denna helg har vi repetition samt nästa helg + visning då. Kommer bli jätte kul med visningen i Vallastaden men samtidigt jobbigt att vara ifrån pojkvännen.

Kommer inte vara sysslolös i alla fall. Har hela 3 uppgifter att ta itu med samt en recension att skriva till Kultursidan. Även att plugga in föreläsningsmaterialet inför 2/10 då jag skall ha en föreläsning om Projekt flicka för Norrköpings Zontaförening.

Många bollar i luften och färre blir det inte.

Idag har jag varit i plugget hela dagen och nu ikväll var det utbildning för oss mentorer. Detta går ut på att vi kommer träffa högstadieelever 2ggr eller 1 gång/ veckan beroende på hur stor möjlighet man har. För mig blir det endast en gång i veckan då jag har kören på tisdagar. Vår uppgift är att hjälpa högstadieeleverna med läxläsning samt att vara en förebild för dem och inspirera dem att plugga vidare!

Väldigt spännande och lärorikt!

Kommer bli en fullspäckad höst med en massa skoj!

//Carco

5

Gillar

Kommentarer