OMG!

Snart har hela januari redan passerat, vart försvann den månaden liksom? Fullt upp med plugget har jag, ja idag har jag i princip bara pluggat, kollat lite lägenheter och funderat på att åka iväg som au pair efter studentskrivningarna till Sverige. Får helt enkelt se om jag får något jobb här först. Det här året kommer bli något utöver det vanliga, så mycket som kommer hända.

Borde även snart börja packa inför torsdagen då jag åker iväg till södra Finland till ett ställe som heter Karis. Vet typ sådär ungefär var det ligger. Ja mitt geografiska sinne är inte det bästa, men försökan duger. OCH på tal om kylskåp så är det vinter nu och jag blir snart 19. Det innebär att förutom allt plugg, jobb och penkkis borde jag fundera på hur jag skall fira min 19års dag. Mina två senaste födelsedagar har varit hejdundrande speciella så får se om denna uppfyller dessa kriterier eller om det blir något mer nerdämpat. Tips tages emot hjärtligt, hur skulle ni fira er 19års dag på ett smidigt men roligt sätt om ni inte hade så mycket tid att sätta ner på planering ?

Förutom allt det tråkiga så har jag även fått träffa min guddotter och mamma mia vad hon har växt mycket. Ser ni den fina tröjan hon har på sig 😉 Gissa vem som köpt den?

//Carco

9

Gillar

Kommentarer