OMG JAG ÄR ANMÄLD

Hur skall detta sluta!

Först så hade vi skolfoto och vad säger man! Värsta skolfotograferingen nånsin… När man åker hemifrån ser man skit snygg ut, över driver inte det minsta, ni skulle ha sett, trillat för min charm som flugor. Men när man anländer till skolan och kollar sig i spegeln ja vad hände? Blev man oattraktiv på den korta stunden? Tror att det är fel på skolans speglar för jag såg ju asbra ut när jag var hemma?

Det enskilda fotot och abifotot gick bra MEN det där som kallas klassfoto sket sig åt skogen. Fotografen säger ” tänk på ett roligt sommarminne” . Ja då tänker man på ett roligt sommarminne men det var kanske lite för roligt det som ploppade upp i min lilla skalle… Började först gapflabba precis innan hon skall ta kort och sen skrattar jag så mycket att jag gråter. Liksom WTF?!? Undrar verkligen hur dessa foton ser ut, tror att det finns en 1% chans att de ser bra ut men det tvivlar jag på.

JA OCH VET NI VAD! OMG JAG ÄR ANMÄLD! TILL HÖGSKOLEPROVET! Fatta att jag är nervös! Hur skall detta gå, jag kan inte matte. Det enda som är positivt är att jag får åka till Stockholm, annars skulle detta vara den andra döden, ni vet första döden är slutproven sen andra döden är högskoleprovet. Behöver nog först och främst ett matteproffs, men det e fixat. Det jag behöver mest är nog moraliskt stöd och ett snyggt klassfoto. Kram //Carco

0

Gillar

Kommentarer