Ordningsvakten som gjorde min dag lite lättare

Nu börjar det äntligen hända saker och ting, och detta betyder att mitt bloggande kommer öka mera nu. Under hela läsperioden har jag knappt haft något intressant att komma med annat än att prata på om flytten och alla studentskrivningar, inte det mest intressanta eller hur.

För tillfället sitter jag på båten, alldeles för många timmar kvar, börjar bli lite rastlös. Det enda positiva är att jag inte behöver kånkka på alla mina väskor, ja det uppstod ju en lite situation på terminalen i morse om man säger som så.

Under den tid då jag satt vid terminalen kollade ordningsvakterna lite mystiskt på mig, tänkte att nejj nu måste jag säkert gå igenom säkerhetskontrollen och om jag är tvungen att göra det måste jag öppna det jag vakuumförpackat.

10 minuter innan vi skall gå ombord så kommer en ordningsvakt fram till mig och frågar om alla väskor är mina. Självklart är de det, vems annars? Ja jag förstår att han blev lite fundersam, men ja väskorna var mina. Nåja ordningsvakten bestämde sig för att vi skall ta den lätta vägen, ja så jag slipper släpa alla väskor upp för en massa trappor för att sedan komma ombord. Så jag följer snällt med vakten ( behövde inte ens bära alla väskor själv, så det finns fördelar med ordningsvakter). Vi går in i hissen, hämtar en kundvagn dit vi sätter alla mina väskor och jag kan glatt gå en VIP väg ombord. Huhhu säger jag bara, dessa väskor, men som jag sa tidigare; med envisheten går allt.

Hoppas innerligt att allt går lika smidigt när jag skall av båten.

//Carco

P.S Tusen tack för att ni hjälpt mig klättra på blogg topplistan här på finest, ni är fantastiska.

10

Gillar

Kommentarer