Örebro ville inte släppa taget om mig - bilstopp mitt i stan

Mamma mia vilken fredag jag hade! Först och främst var det en ganska känslosam dag då det var sista arbetsdagen på radion (kontraktet är dock inte slut än). Det kändes lite småskumt att bli avtackad och göra sina sista nyhetssändningar.

Jag har som ni kanske förstått trivts väldigt bra på radion och det är först nu som jag verkligen blivit en del av gänget och blivit bra på mitt jobb. Ja, jag sätter mina nyhetssändningar (för det mesta).

Jag är också så himla tacksam över allt jag lärt mig på radion. En av anledningarna till att jag sökte mig dit var för att utvecklas och hitta min röst, vilket jag gjort.

Så min arbetsdag hade lidit mot sitt slut, jag sa mina sista hejdå och gick till min bil. Skulle starta den, men nej, den vägrade.

Örebro vägrade släppa taget om mig.

Med guidning via videosamtal av min sambo fick jag igång laddaren. Hjälpte dock inte särskilt mycket.

Bara att leta rätt på någon med startkablar, var inte det lättaste i centrala Örebro kan jag berätta. Ringde världens bästa kollega på jobbet som gick på jakt i jobbilarna och hittade till slut startkablar.

Men inget hände när vi testade. Till sist fick vi hjälp av en vänlig själ som visade att vi lagt en av kablarna fel, men det rättades snabbt till och jag kunde åka hem.

Så tusen tack för er räddningsinsats💕

Till slut kom jag hem, men min bil mår nog inte super bra ännu. Tack och lov har jag en sambo som kan fixa den 😅

Nåväl, Örebro släppte taget om mig efter många om och men, så nu väntar nya äventyr på SVT. Och det ser uag verkligen framemot💕

//Carco

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Vad är det för äventyr på SVT? <3

nouw.com/corneliavilhelmssoon
Carcos
Carcos,
Hej! Jag kommer jobba dom nyhetsreporter så det ska bli superkul! Kram 💕
nouw.com/carcos