Oväntat besök denna tisdagsmorgon

Igår kväll var det egentligen tänkt att jag skulle svara i telefonen då min pojkvän ringde och berättade att han var hemma i Västerås, MEN har man sin mobil på vibration och sover som en stock är det inte så troligt att man vaknar. Vaknade istället klockan 5 och panikar eftersom att jag inte svarat men skickar iväg ett sms som han kan läsa innan han sticker iväg till jobbet.

Klockan halv 9 imorse ringde jag honom och förklarade att jag sov som en stock igår men att det är skönt att han är hemma i Sverige. Sen när jag känner att nu har jag babblat en massa onödigheter allt för länge så säger jag att nu måste jag låta dig fortsätta jobba så vi lägger på.

Ca 10 minuter senare ringer det på dörren och jag ligger fortfarande i sängen. 8.55, vem tusan vill mig något då? Rusar upp ur sängen och drar på mig en tröja, innan hade jag endast underkläder. Så jag öppnar dörren samtidigt som jag försöker dra ner min tröja till knäna för att det skall vara mindre pinsamt för mig. Gissa vem som står i min dörröppning?!?

Min underbara pojkvän. Tydligen hade han varit pigg klockan 6 imorse och eftersom att de var lediga på förmiddagen så kom han hit och hälsade på. Bästa överraskningen på länge. Så när jag pluggat idag har han jobbat precis som han skulle.

Förutom jobbat och pluggat har vi varit till Ingelsta shoppingcentrum och köpt lite strumpor och underkläder åt mig samt handlat mat inför denna vecka.

Dags att gå och lägga sig.

//Carco

P.s Lite skillnad på skorna som min kille köpte haha. Lite vitare dessa nya.

8

Gillar

Kommentarer