Prestationsångest X10

Just nu känner jag att alla måsten, krav och saker att göra bara regnar ner över mig. Denna vecka har jag massor att göra, att ta det lugnt det finns inte på mitt schema överhuvudtaget. Sådant har jag inte tid med. Så vad är det som jag har att fixa? 2 seminarieuppgifter vilket betyder en jäkla massa texter att läsa igenom samt att analysera och förstå för att sen kunna prestera så bra som möjligt på seminarierna.

Förutom det har vi ytterligare en Idépresentation som skall lämnas in skriftligt åt vår handledare. Och ännu på det så har jag en individuell hemtenta att fixa denna vecka. Totalt till den har jag ungefär 90 sidor (3 olika texter) att analysera. Och denna uppgift får jag under inga omständigheter misslyckas med. Mitt betyg hänger nämligen på den och då vore ett ”icke godkänt” väldigt illa. Skulle ställa till en del med studiestödet… Om jag sparat allt till sista minuten? Nej verkligen inte! Dom 2 senaste veckorna har varit fullspäckade. Har varit i skolan mellan 8-16 och sen när man kommit hem har man pluggat resten av kvällen. Prestationsångest och stress, ja det kan ni skriva upp.

Så denna helg kommer jag ha en ”pojkvänsfri” helg. Ja det betyder typ att han kommer var 5h härifrån och fixa med bilen medan jag kommer slita av mig håret med allt plugg. Hade texterna varit roliga att läsa vore det en annan sak men detta är forskningstexter där forskare redogör vad de kommit fram till med en studie som de gjort. Så svåra ord, långa texter och sjukt jobbigt att analysera.

Längtar verkligen till nästa vecka då det lugnar ner sig i skolan! Nästa vecka kommer bli fantastisk. Det är alla hjärtans dag, jag fyller år och det är lugnt i plugget. OCH får umgås med min kille. Men innan allt roliga blir det en vecka fylld med stress, press och ångest.

Dags att fortsätta plugga.

//Carco

P.s dagens positiva var att det var snö på marken imorse men den har försvunnit nu. #deppväder

4

Gillar

Kommentarer