Purjolöksincidenten

Då var man tillbaka i ”verkligheten” igen, ja jag har jobbat och stressat hela dagen och kvällen. Igår kväll kom jag tillbaka till Norrköping och trots att jag kom rätt tidigt hade jag massvis att göra. Ett tips om ni tänkt vara borta i 3 veckor är att inte lämna en purjolök i kylskåpet, kan lova er att det luktar i hela kylen efter det. Min lägenhet luktade inte avlopp, wow säger jag. Var super nojjjig över det innan jag kom tillbaka och upptäckte att min lägenhet var precis som jag lämnat den förutom purjolöksincidenten.

Men vet ni vad! Idag har jag haft min första heldag på kundservice och det gick väldigt bra. Ja förutom att jag inte riktigt kom ihåg mina inlogg och inte visste hur man vidarekopplade så gick det förvånansvärt bra. Imorgon blir det att jobba heldag igen och på kvällen blir det första körövningen här i Sverige. Är så sjukt taggad, bara att hålla tummarna på att alla kommer gilla mig nudå.

Nu ikväll har jag smått stressat ihjäl mig. Har en hel del disk att diska undan meen tror jag tar det imorgon. 2 resväskor att packa upp och en skoluppgift att fixa. Hua hua vad mycket som står på mitt lilla tajta schema.

Nej nu skall jag sluta klaga och börja ta itu med saker och ting. Vill ni höra något kul?

Jo fick en toppen julklapp från jobbet. Ett presentkort till Norins ost, så nu kan jag storshoppa ost 😉

//Carco

6

Gillar

Kommentarer