Redan?

Tjoo! Vet ni idag har jag sprungit milen. Känns så konstigt att säga att ”idag sprang jag en mil”. Som om man skulle sprungit super långt men egentligen är det bara 10km. Vart jag var på löprunda? Jag tyckte det var på tiden att kolla in segelflygfältet så blev en runda dit. Allt låter så mycket mer här i Sverige, ja eller hur var det?

För 10 minuter sedan var det fin fina vädret men nu är det värsta stormen, kära moder natur kan du ge oss det varma vädret med 25 grader igen? Utan storm tack.

Jobbat har jag gjort idag, blev att jobba på förskola idag och samma gäller imorgon. Men något har man att se framemot. Får besök imr kväll igen och då blire styrketräning + en löprunda, huhhu. Jag och styrketräning är ingen bra kombination men någon gång måste det ju bli ändring på det med.

Men vet ni vad det sjukaste är! Nästa nästa veckas helg åker jag hem! REDAN!?! Den 28e. Känns som att jag åkte igår, har ingen hemlängtan alls och nu är det dags för studenten. Helt sjukt, tiden går allt för snabbt! Snart är det dags att hitta lägenhet, få antagningsbesked och flytta från Enköping, vill inte! Gillar livet här och jobbet är underbart!

Dags att fixa lite inför imorgon!

//Carco

8

Gillar

Kommentarer