Så nervös inför morgondagen

Då var vi igång med höstens stora skoluppgift, nämligen projektet. Idag fick vi veta grupperna och tack och lov så var min grupp fenomenal, inte för o skryta men det var toppen. 3 dagars skolveckor är lite skönt ibland, denna vecka är jag ledig onsdag och torsdag så då hinner jag jobba lite. Imorgon väntar ett tandläkarbesök och jag är sjukt nervös. Nattandställning skall jag få och imorgon börjar processen, hua, hur skall detta gå?

Jag hoppas verkligen att denna tandställning skall låta mina tänder vila under nätterna, håll tummarna för mig. Denna tjej e lite smått nervös inför imorgon.

Vad annat händer i mitt liv för tillfället. Jo idag var det provsjungning till studentkören och jag var inte där. Varför? Inte så lätt att sjunga med en igen stockad näsa av snorbomber. Får helt enkelt till nästa år. Jobb har jag ju, så där kan jag slösa min tid och så har jag även på gång en grej som är hemligt 😉 Och som vanligt är det bara han som vet om det. Vad det kan vara får ni veta i slutet av oktober ifall det går bra 😉

//Carco

10

Gillar

Kommentarer