Så stolt över mig själv!

Minns ni att jag var på 3 intervjuer denna vecka? Fanns ett av jobben som jag har hoppats enormt mycket på att jag skulle få eftersom att det också finns möjlighet att utveckla sig inom företaget i framtiden. Eventuellt sommarjobb är fixat.

Idag under föreläsningen så ringde mobilen men kunde inte svara då. Så efter plugget ringde jag upp och det var från Retail House. Dom gillade mig och nu jobbar jag hos Retail house. Så vad kommer jag att jobba med nu då undrar säkert släkten där hemma? Eventsäljare är den titel som jag kommer att ha och kort sagt om Retail house så är det en nordisk shopper marketing byrå som arbetar med strategier, konceptutveckling, kampanjeidéer och varumärkeskommunikation i butik. Så roligt! Är sjukt taggad på att börja jobba hos dem.

Hoppas på många roliga event nu i höst så jag får visa vad jag går för. Är så glad att jag fick jobbet, tror detta kommer vara roligaste jobbet hittills och dessutom får jag erfarenhet inom denna bransch.

Dags att plugga, sista veckan av nolle-p nudå. Imorgon finsittning och på söndag mys med Hovet. Dessutom får jag besök av mormor och morfar. Underbara saker!

//Carco

8

Gillar

Kommentarer