Så var dagens filmpremiärer

Hej gullisar!
Hoppas ni hade en riktigt bra julafton för det hade jag. Och som det ska va så vaknade jag upp och såg ut som, ja vem vet vad. Inte lika vacker som dagen innan.

Hursomhelst så har dagen bjudit på två filmpremiärer. Först ut var den nya Jönssonligan filmen. Den var helt bra, mem jag gillade inte sättet de framställde de finländska karaktärer och Finland. Jag förstår mycket väl att det är en komedi, men det var lite väl stereotypiskt i vissa scener. Så som att höjdpunkterna i livetr finsk tango och bastubadande.

Och memma, ursäkta, men det är väl inget man äter året runt, utan det är en påskdessert. Rätt ska vara rätt.

Samtidigt som de misslyckats på de punkterna så var det ändå trevligt att Finland fick vara med på ett litet hörn.

I övrigt var det typisk Jönssonligan film som medförde många skratt. Men karaktärerna fick inte riktigt blomma ut. Hade önskat att få lära känna dem mer och inte bara skrapa på ytan. Många frågetecken lämnade kvar. Poängmässigt får den 3/5 🌟.

Dagens andra film blev "Själen" som i princip handlade om vad meningen är med livet är för olika personer.

Många skratt, men det blev också att man jäspade och kliade sig i huvudet då filmen blev lite "too much". Följa själens resa om hur egenskaper kommer till och hur själen till slut vandrar in till andra sidan. Hursomhelst så gillade jag denna film mer än Jönssonligan.

De roligaste scenerna var när två själar hamnade i fel kroppar och det ställde till en del besvär. Totaltsett får filmen 3,5 / 5 🌟.

Förutom att kolla nya filmer har det också blivit en promenad. Och åh vad jag är glad att jag inte bor i fjällen med alla backar! Hua! Samtidigt det väldigt vacker natur här och den fick vi njuta av idag.

Och när man varit ute hör det till att bli lite rödrosig om kinderna.

//Carco

P.s Har ni sett nån av de ny filmerna och vad tyckte ni om dem i sådana fall?

Gillar

Kommentarer