Så var Kristallen Galan

Min färd till Kristallen började med att jag fick springa från redaktionen till tåget.  I denna outfit:

3 minuter tills tåget skulle gå. Ni kan ju gissa om folk kollade. Ohja! Sedan tappade jag mitt örhänge, fick ta upp det och rusa vidare.

Kliver in genomsvettig på tåget och flåsar i dessa kläder. Ja blickarna vändes mot mig.

Jag hann med sista tåget och resten av resan gick galant. När jag kom fram hittade jag några andra från Stockholms redaktionen som jag tog rygg på.

Det första jag gjorde var att springa på Felix Sandman. Jag hade en hälsning till honom som jag självfallet levererade. Min inledning till samtalet var ungefär "Du vet inte vem jag är men ... sa att jag skulle hälsa till dig". Ja så kan man också inleda ett samtal.

Sedan var det bara att mingla runt innan förgalan satte igång. Käka mat. Hann inte med någon lunch på jobbet idag, blev aningen stressigt, men det får jag skylla mig själv för. Jag var i alla fall flawless på Kristallen.

Men mingla runt gjorde jag verkligen!

Så var det dags för Förgalan😍 Hur kul! Ni kan inte förstå hur taggad jag varit för denna kväll! Galet taggad!!!

Efter förgalan blev det ytterligare mingel och jag träffade en av mina största förebilder. Hon är vacker, framgångsrik, trevlig och galet bra på sitt jobb! En hejdundrandes fantastiskt kvinna!

Ja jag pratar såklart om Tilde De Paula Eby! 
Lite mera mingel och godsaker innan den riktiga galan drog igång.

Att få en publik med bara TV människor att sätta sig i tid innan allt går live är ingen lätt grej kan jag avslöja. 1 minut innan allt sändes ut så stod halva publiken och minglade i salen fortfarande. Trots det gick allt vägen.

När galan var slut bjöds det bland annat på varmkorv och en massa alkohol kan jag lova. Minglet fortsatte och jag stannade kvar ett tag på efterfesten innan det bar av hemåt.

Och ja på bilden nedan, en av de skådespelare jag gillar lite extra. Erik Johansson. Kommer ihåg när man kollade Eva & Adam och han spelade Evas störiga men snygga storebror Tobbe.

Det var några år sedan och här står vi nu, på Kristallen galan. Ja det är okej att mingla runt, SÅLÄNGE man inte är pinsam!  Och det var jag inte, mina kollegor pushade på mig rätt bra också! Och jag dem!

Och jag måste bara säga, mina tre favoriter från ikväll var Keyyo, Tilde och William Spetz. Alltså William, vilken kille! Så trevlig och pratglad!

Om några år hoppas jag att det är min tur att bli nominerad till årets bästa kvinnliga programledare. Dit vill jag ta mig! Programledare. TV är helt klart det jag gillar bäst, men att jobba på tidning har en annan charm, gillar det med. Men TV får mitt hjärta att klappa lite extra.

Kristallen Galan 2019, Tack för i år! Vi kommer ses igen! Och tack till mitt jobb som lät mig kompa ut två timmar för att få gå på galan. Min redaktion är underbar!

//Carco

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Men öööh 😨😨så fusk jag vill också träffa dom
nouw.com/jenniesh
Carcos
Carcos,
Det kanske kommer en gyllene chans nästa år? Vem vet? ❤️ Kram❤️
nouw.com/carcos
Tidstjuven,
Wow, vilken upplevelse! 😍
tidstjuven.com
Carcos
Carcos,
Ja det var det minsann 😍
nouw.com/carcos
Jenniey Love,
Wow, vilken upplevelse! kramiz<3<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
Carcos
Carcos,
Ja verkligen, kram❤️
nouw.com/carcos