Ser jag ut som 30?

Nu till det galnaste på ett bra tag, har många gånger fått höra att jag ser ut som 25 år eller äldre, även min pojkvän säger ibland att jag ser lite ut som en tant. Samt att jag klär mig som en tant ibland. Igår var jag ute med några vänner och deras bekanta anslöt sig till oss. En kille frågar då hur gammal jag är varpå jag svarar gissa. DÅ svarar han att han inte riktigt kan lägga fingret på min ålder, men att jag nog är född på 80- talet. Det betyder att han trodde att jag är mellan 29 och 38år?!?! Alltså många många år äldre än vad jag egentligen är. Jag är endast 21 och kommer knappt in på krogen. Igår hade jag inte kommit in om jag inte hade stått på VIP listan, eftersom det då var 23 års gräns.

SÅ varför tror vissa att jag är så gammal? Är det rynkorna som börjar komma? Är jag extremt mogen för min ålder? Klär jag mig som tanter eller vad är grejen? Jag känner mig som en ung, fräsch, snygg och ogammal brud!

Missförstå mig rätt, jag menar inte att man är gammal och uråldrig när man är 29år eller äldre, men att ta så fel på min ålder känns bara absurt.

//Carco

Gillar

Kommentarer

Lena,
Jag tycker du har ett tidlöst ungt ansikte
malenamolin2.wordpress.com
Carcos
Carcos,
Tack så mycket!😘
nouw.com/carcos