Sitter mina ben fast fortfarande?

Gosh, just nu undrar jag om mina ben fortfarande sitter fast i min kropp... Haha nej det är inte så illa som det låter. Var iväg på ett gruppträningspass idag och denna gång var det Bodypump i 45 minuter. Imorse kände jag mig lite halv seg och hade fotfarande lite träningsvärk kvar från föregående pass så jag var lite tveksam om jag skulle gå på passet eller ej. Men nu i efterhand kan jag lugnt berätta att jag inte ångrade mig. De här små pauserna från pluggandet behövs verkligen, träffa andra människor och röra på sig lite grann för att få igång hjärnan.

Resterande av dagen har jag pluggat juridik och planerat uppsatsskrivandet imorgon, planen är att få ihop 3 sidor imorgon gällande tidigare forskning, annars blir det plugg i helgen och det är jag inte helt taggad på. Så mitt mål är att köra stenhårt med pluggandet inne i veckorna och försöka slippa plugga under helgerna, det enda som är tillåtet att plugga under helgerna det är att läsa litteratur till min extra kurs, men endast det!

Tror dock det är dags för mig att fixa lite käk nu, pluggat och tränat och tvättat hela dagen, nu är det min tur att slappa.

//Carco

Foto: Member24 Kopparlunden

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Fasiken vad bra gjort att du tog dig iväg ändå 😊.
nouw.com/marietheresel
Carcos
Carcos,
Tack, men det var värt det i slutändan😊
nouw.com/carcos