Skam den som ger sig

Igår kväll var tanken att jag skulle gå och gymma men andra saker kom ivägen. Dock har jag hållit mitt nyårslöfte om att träna minst 1 gång / vecka utöver vardagsmotionen så helt fyskam är det inte. Men vad hittade jag på igår kväll då?
Jo saken var den att jag kom hem tidigt från skolan och kände att jag ville baka lite. Förra helgen skulle jag baka en centerkladdkaka med chokladtäcke men då råkade jag ställa in ugnen på 225° istället för 175°, vilker resulterade i en chokladkaka, inte bra...
Så igår kände jag att jag behöver få en revanch och en extra chans att få lyckas med detta bakverk. Kan berätta att den blev himmelskt god och kladdig!

Som ni ser var det inte helt fyskam! Efter det var det dags att ta itu med all disk och packa väskorna inför idag och sen var det dags att sova.

Så vart är jag påväg?

Stockholm! Denna helg spenderas i Stockholm tillsammans med de andra ambassadörerna för Svenska FN förbundet. Kommer bli super kul och längtar efter att få lite inspo för våren.
Innan det bär av till slutdestinationen skall jag på jakt efter Runebergstårtor, vilket visar sig vara en svår jakt. Men skam den som ger sig, Finska Butiken, se till att spara några till mig!
//Carco

Gillar

Kommentarer