Små detaljer som lyfter hela rummet

Efter att ha varit sjuk och ledig i några dagar så är jag oerhört taggad på att jobba igen. Det började i torsdags med att jag vaknade med halsont och snabbt därpå kom febern. Då var det bara att sjukanmäla sig och boka in covid-test.

Sagt och gjort. Sen var det bara att isolera sig i väntan på provsvar. På fredagskvällen fick vi svar och testet vsr negativt. Tack och lov för det. Friskanmälde mig på måndagen, men då jag skulle jobbat i helgen så hade jag min "helg" nu i början av veckan och därför blir det jobb först idag.

Nog om det. Vet ni vad jag annat hittat på denna vecka? Jo jag fick feeling och köpte lite blommor till köket. Kände att det behövdes något som piggar upp. Två blommor av sorten Våreld blev det och såklart tulpaner. Älskar verkligen tulpaner, tusen gånger mer än rosor.

Som ni ser så är det väldigt tomt på väggen till vänster, men planen är att köpa nån sorts snygg klocka. Det återstår att se hur det blir med det.

Blommor i vardagsrummet får dröja ett tag till. Måste planera först hurdana krukor det ska va och vad för sorts blommor vi riktigt är sugna på.

Allt har sin tid helt enkelt.

//Carco

Gillar

Kommentarer