Små saker ger stor glädje

Hej finisar!
Så mycket som hänt sen senast! Eller ja, inga spännande grejer men massor hemma. Vår häck har äntligen fått en ny frisyr och som det behövdes, men jag kan berätta att det tog lång tid att få bort alla häckrester.

Hur snyggt? Förutom att klippa häck har kag även förplanterat blommor, bland annat Dahlior.

Kollade igår kväll hur det går med mina plantor och på några hade det växt upp något som såg ut som början på en växt. Gissa om jag blev glad. Det lilla gör en extra glad nu under pandemin.

Så har det ju varit första maj! Kommer ni ihåg att jag gjorde mjöd här tidigare? Den drack vi på första maj och åt struvor. Såååå gott!

Men det bästa är att jag ska åka och hälsa på en nära vän i helgen. Bara snacka skit, dricka vin och umgås. Så nu sitter jag på bussen till Uppsala, därifrån ska jag sen ta tåget upp till Umeå. Håller på att längtar ihjäl mig, inte ofta man träffar vänner nu inder pandemin så nu, nu händer det!

//Carco

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Häcken blev verkligen superfin 😊 och va härligt att du ska få komma iväg lite och umgås med din vän. Vi var i Umeå förra helgen faktiskt, långt att åka men såå värt det när man får umgås med dom man tycker om!

nouw.com/missminnea
Carcos
Carcos,
Tack 😄 Ja, superlångt att åka, men det är de värt ❤️ Åh hade ni det bra i Umeå när ni var där? ❤️
nouw.com/carcos
MissMinnea
MissMinnea,

Tack för att du frågar, ja vi hade det supermysigt 😊 vädret var kanske inte det roligaste eftersom att det var mulet i stort sett hela tiden men man får vara glad för att man iaf slapp regn och snö. Men att träffa släktingar man inte sett på länge kändes underbart, även om vi inte kunde kramas och höll avstånd <3

nouw.com/missminnea
Ingajohansson
Ingajohansson,

Ser mycket fint ut

nouw.com/ingajohansson
Carcos
Carcos,
Tack! Slitigt men slutresultatet gjorde de värt de!
nouw.com/carcos
mariajonsson
mariajonsson,

Ser mycket bra ut 😉

nouw.com/mariajonsson
Carcos
Carcos,
Tack! Ett himmelens jobbigt jobb men fint blev de 😄
nouw.com/carcos
Marit1998
Marit1998 ,

Hur vågar du åka tåg 🚆?

nouw.com/marit1998