Snilleblixt klockan 5 imorse

Ja det fick jag verkligen. Kom på att jag inte kört bil sen i juli och att jag snart ska åka hem till Finland och tror inte mina föräldrar kommer vara så förtjust i att låna ut nån dera av bilarna ifall dom vet att jag inte suttit bakom ratten sen i somras. Så vad gör man då när man bor mitt i stan och inte har en egen bil? Jo då slänger man iväg ett gulligt sms till sin pojkvän och han var med på noterna, ja jag är förvånad.

Känns ju bra att han litar på mig så pass mycket att jag kommer få sitta bakom ratten på hans älsklingsbil 😉 Ja han sa ju att han inte släpper mig körandes i centrala Norrköping direkt men ändå. Han har ju aldrig sett mig köra bil så jag är ganska förvånad.

Så nu är det bara att återuppta körkunskaperna inför besöket till Finland. Mina trafikregler känns lite rimrostiga och samma gäller växlandet. Känns som att jag kommer få kärringstopp i varje korsning haha eller sen när man skall åka iväg så rullar bilen bakåt och inte framåt.

Nej men så dålig är jag inte, bara lite rimrostig heter det 😉 Tror jag även måste repetera pedalerna heh.. Nu är detta tjej taggad för helgen iaf!

//Carco

9

Gillar

Kommentarer