Söka jobb, uppdatera garderoben och fika

På senaste tiden har det varit full rulle. Samtidigt känns det som att jag inte hunnit göra något, även om det inte är riktigt så.

Sedan senast har jag hunnit skicka in massor av jobbansökningar, och det är inte bara typ fem utan det är snarare 25. Det värsta som skulle kunna hända är att bli arbetslös, det hade varit ett stort misslyckande för mig. Samtidigt tror jag på mig själv och det alla andra säger: " Om det är någon som fixar ett jobb så är det du". Jag kan om jag vill och jag vill verkligen.

Jag älskar att jobba som journalist, jag har hittat min bransch och min karriär har knappt börjat. Nu är det bara att fortsätta att visa framfötterna och hålla tummarna så att jag får ett nytt jobb!

Utöver att söka jobb har jag uppdaterat min garderob. Alltså byxorna ovan, så sköna. Samma med tröjan!

Förresten så är det snart årsmöte med Västerås FN-förening och då kliver jag av. Jag kommer inte sitta i styrelsen längre. 2019 var ett otroligt givande år och jag har lärt mig massor. Jag trodde aldrig att jag skulle bli kassör, men det fixade jag galant. Nu tackar jag för mig och vet att nästa styrelse kommer fixa allt lika galant om inte bättre.  Varför kliver jag av? Jo jag vill satsa mer på jobb och lite annat.

Lördagen till ära har jag varit en sväng till Gävle samt fikat med en vän. Vissa dagar behöver man inte göra så mycket.

Nu vankas det mat. Lovar att det inte dröjer lika länge till nästa inlägg.

//Carco

Gillar

Kommentarer