Söndags hiss och diss

Dagens hissar:

 1. Min minsta lilla syster fyller hela 7 år idag, tänkt vad stor du blir♥ Tiden går allt för fort. Hoppas du får en underbar födelsedag!
 • För första gången på länge lyckades jag ta en snygg bild av mig och min pojkvän och det är inte det lättaste. Är det inte jag som hakar upp mig på nån liten detalj så är det han som håller på och töntar sig. Men det är väl så det ska vara då man känner sig bekväma med varann. Eller hur?
 • Även idag har vi varit på en liten utflykt men denna gång blev det till pojkvännens farföräldrar. Så mysigt att hälsa på! Fick även träffa en äldre kvinna med ursprung i Finland, roligt att träffa personer som har ursprung från mitt hemland.
 • Det är en månad kvar tills jag fyller 20 år! Här i Sverige är det en stor grej eftersom man för det första inte är tonåring längre och för det andra så får man lagligt köpa alkohol från systembolaget. Hemma i Finland är det lite lägre åldersgräns, nämligen 18.
 • Dagens dissar:

  1. Jag får inte fira min lilla systers födelsedag tillsammans med henne.
  2. Helgen är snart slut.
  3. Imorgon är det måndag vilket betyder plugg plugg plugg.
  4. Mina ben har väldens träningsvärk efter gårdagens löprunda.

  Det var mina hissar och dissar denna söndagskväll.

  //Carco

  P.s Vill ni veta en sista grej? Jo idag har jag lyckats med både hår och smink, känner mig riktigt fin. Ja innan vi åkte iväg till pojkvännens farföräldrar hade jag världens ”utseende nojja”. Allt kändes misslyckat, jag var ful, mina kläder var ännu fulare och allt var bara piss. Men nu känner jag mig super snygg. Inte lätt o vara tjej vet ni 😉

  3

  Gillar

  Kommentarer