Sovdags efter bolibompa - dags att vakna tidigt

Äntligen har jag fått schemat för mitt sommarjobb och jag är så taggad. Att jobba med radio kommer bli så kul och jag kommer få testa många olika saker. Det kommer bli en rolig en tuff sommar.

Ja, vissa dagar börjar jag 4.30, vilket betyder väckning senast 2.45. Mamma mia, det blir några tuffa dagar, men det positiva är att jag slutar tidigt de dagarna. Hursomhelst, nu när jag varit ledig i 1,5 vecka är jag supertaggad på att börja jobba igen. Börjar klättra på väggarna här hemma.

För att underhålla mig själv under ledigheten så försöker jag ha lite som ska göras varje dag. Så idag har jag tränat. Jisses vad jobbigt det var. Men jag är stolt över mig själv, varför?

Jo, för två år sedan skulle jag aldrig vågat gå in på ett gym och träna, jag var rädd att någon skulle se att jag inte förstod något, att jag gjorde fel eller skrattade åt hur jag tränade.

Det är fortfarande lite småjobbigt att träna på gym, men under de här två åren har jag lärt mig massor, klyschigt nog. Glädjen med att träna betyder mer än vad andra tycker om hur jag ser ut på gymmet. Sen är det väl bara bra om nån säger till om jag gör fel, så jag inte bryter bryter nåt😅🙈

Hursomhelst, ibland är det bra att utmana sig själv och göra nåt även om man är rädd i början.💕 Och så här tomatröd i ansiktet har ni nog aldrig sett mig, men det bjuder jag på.

Så det jag gjort idag är tränat och fixat lite hemma, samt njutit av vädret genom att läsa en bok ute.

Nu ska jag ta itu med ytterligare ett köksskåp. I den här takten kommer lägenheten vara skinande ren.

//Carco

Gillar

Kommentarer