Stolt över mig själv

Ja idag är jag oerhört stolt över mig själv och jag tänker skryta om det också. Så ni som inte vill höra så får scrolla vidare.

Efter att jag slutat jobbet på förskolan för dagen tar jag upp mobilen för att kolla om någon ringt. 4 missade samtal och ett sms visade det sig. Öppnar sms:et och det är från folkhögskolan som jag hade sökt till och det står ungefär att jag skall ringa dem så snabbt jag har möjlighet. Oj oj tänker jag, var det någon fel på min ansökan eller hur var det? För kommit in dit kan jag knappast ha gjort, konkurrensen var stenhård! 5h prov och över 200 sökande men endast 15 platser.

Nåja jag ringde upp och mannen i luren gratulerade mig och berättade att jag var en av de 15 som blivit antagen. Fick inget annat ur mig än ojjdå. Han blev förstås lite besvärad när jag svarade så men förstår ni hur bra detta känns? 15/ca 200 kommer in och jag är en av dem. Nu är det osäkert om jag kommer börja plugga där men jag måste tacka ja till platsen ifall jag inte får studieplats vid universitetet. Ifall man ångrar sig är det bara att tacka nej sen, men det gör det inte om man tackar nej direkt, då går platsen till en annan.

Direkt efteråt skuttade jag av glädje och ringde killen, stackare som har en sån flamsig flickvän. Men stolt över mig själv är jag verkligen!

Inte nog med det, idag har jag fixat svenskt bankkonto. Liten blir stor!

//Carco

9

Gillar

Kommentarer