Stormen efter lugnet

Känns som att hela den här veckan bara rusat förbi. Enda jag hunnit med är att plugga och jobba. Precis som vanligt. Har så många deadlines i skolan för tillfället så mina ”to do” listor bara svämmar över. I början var det hur lite som helst och nu kommer värsta ”käftsmällen”. Iofs sade vår lärare att så kommer det vara sen när vi söker jobb också så bara att vänja sig nu.

Så nu är jag oerhört taggad på helg. Blir Söderhamn och 50års kalas så lite annat än det vanliga. Tack och lov så hade jag inte bokat tågbiljetterna ännu för vi kommer få en till inlämningsuppgift imorgon och den skall göras i grupp. Så imorgon eftermiddag då jag planerat att åka iväg sitter jag istället i plugget. Kul va? Nej men blir en lång kväll men så är det ibland. Skolan och inlämningsuppgifter kommer först.

Även om vi skulle bli klar med uppgiften så kommer jag ändå vara tvungen att ta med mig skolböcker i helgen. Asså livet ibland. Försöka förstå vad Nancy Fraser menar med det hon skriver är inte det lättaste för hon lägger ord efter ord efter varann och detta är inga enkla ord utan de mest komplicerade du kan hitta i saol.

Bara att fortsätta och fixa nu. Har en väska som skall packas och en lunchlåda som skall fixas.

//Carco

3

Gillar

Kommentarer