Stressigaste dagen på länge

Hua vilken dag! Känns som att man inte gjort något vettig men ändå massvis. Har varit i plugget mellan 10-17, ja vi har fixat grupparbete som ska vara inlämnat imorgon klockan 13.00 och vet ni när vi fick denna uppgift? Svar: idag, gissa om man varit stressad. Sen så uppstod det första problemet när vi skulle göra uppgiften, underbar start…

Vi skulle nämligen analysera innehållet i Aftonbladets tidningar under perioden 15.7.2015-15.9-2015, alltså ungefär 90 tidningar totalt. Meen dessa tidningar finns ingen stans. Ringde runt i Norrköping och kollade och de fanns varken på stadsbiblioteket eller universitetsbiblioteket. Hur gör man då? Kollar med kungliga biblioteket i Stockholm men nej de fick vi ej tillgång till och de arkiv som fanns på internet hade vi inte heller behörighet till.

Suck… Bara att börja kolla igenom aftonbladet på internet trots att vi egentligen inte riktigt fick göra på detta sätt p.g.a. att artiklarna där uppdateras hela tiden, men något annat val än det hade vi ju ej och allt skulle vara klart imorgon klockan 13.00. Klar med uppgiften är vi inte ännu men vi finslipar den imorgon bitti. Hua för vissa lärare ibland.

Bara att stressa vidare för klockan 17.00 skulle man på möte. Nu är jag äntligen hemma och det är dags att ta itu med sådant som hör till hemmet.

Diskat klart, vikt tvätt, städat och käkat. Dags att plugga lite inför jobb dagen imorgon. Trots allt stressande idag så har jag äntligen fått det efterlängtade telefonsamtalet av de som har hand om lägenhetshuset. Min lägenhet skall äntligen målas om på måndag! Fantastiskt!

Dags att fixa det sista

//Carco

4

Gillar

Kommentarer