Stressigt värre studentliv

Huhhu säger jag bara. Nu har verkligen plugget kört igång på riktigt. Känns i hela kroppen. Den första deadlinen är nu inprickat och vi har endast en vecka på oss att läsa ut en bok på 250 sidor och skriva en inlämningsuppgift på den, sen rekommenderades det att man läste den 2 eller 3 gånger för att gå en bra helhets bild. Inte nog med detta, förutom denna bok så har vi även en annan bok som vi skall ha läst 40 sidor tills nästa vecka. Hua hua, nu dör nog mitt sociala liv snart.

Klockan 19 slutade jag plugget idag och efter det blev det att plugga in inför föreläsningen imorgon. Tack och lov så var det bara ca 15 sidor så det var inte så farligt. Nolle-p är fortfarande igång och faddrarna har planerat in en massa program för oss nollor. Roligt men energikrävande. Så många intryck och så mycket att lära sig. Tur för mig att jag har en filofax. Så nu ikväll har jag gjort upp en plan för dessa 2 närmaste veckor, men även kollat över resten av nästa månad.

Förutom att plugga så måste man ju hinna ta hand om sin lägenhet. Så klockan 8 i morse hade jag tvättid, rena kläder, underbart! Har även hunnit dammsuga, fixa mat och städa lite annat smått.

Full rulle hela dagen. Ja den tar inte riktigt slut än. För en stund sen ringde dom från MAX angående min jobbansökan, gissa vem som skall på jobbintervju imorgon!!! En jobb intervju, nej skämt och sido jag skall inte bara på en utan 3ST!!! Så ikväll måste jag sova tidigt för imorgon är det 3 jobbintervjuer, 1 föreläsning samt plugg inför de 2 andra föreläsningarna på torsdag.

Så just nu känner jag att det är okej att säga tack och godnatt. Denna tjej behöver samla krafter inför imorgon.

//Carco

Lite så känns det just nu.

Källa: tumblr

3

Gillar

Kommentarer