Studentfirande på avstånd och en fullspäckad vecka

Imorgon är det äntligen dags för min sista lediga vecka innan jag börjar jobba igen. Som jag längtar! Börjar bli lite långtråkigt att bara träna, städa och småfixa.

Denne vecka bar det av till Söderhamn för att fira min pojkväns lillebror som fick studenten. En annorlunda student nu under corona, men firad blev han i alla fall! På avstånd!

Utöver att fira hans student blev det en sväng till Gävle för att shoppa lite. Behövde nya sommarkläder till mitt nya jobb. Dock hittade jag inte så mycket, så det får bli en sväng till stan på hemmaplan i veckan.

Vem gillar inte att bli lite sommarfräsch. Hunnit klippa mig och fixa brynen har jag också.

I och med att jag varit ledig ett tag nu har jag hunnit beta av lite böcker och serier. Läste en bok i veckan som var så bra skriven, det kändes som att jag befann mig på samma platser där händelserna utspelade sig. Den andra boken jag läst, ja den var urtrist och super dåligt skriven, var hoppig och tungläst. Nja inget jag gillade.

Ser framemot en varm sommar då jag kan ligga på balkongen eller stranden och plöja böcker efter jobbet.

Sen påtal om serie, OMG! Har ni sett serien La casa de papel? Om inte, se den! Längtar redan till nästa säsong och min spellista är fylld av låtar ur serien t.ex. Ti amo och Ciao Bella. Löv it! Den är välgjord och jag satt på spikar i varje avsnitt.

Har ni nån bok eller serie som ni rekommenderar?

Idag bär det av hemåt igen och då ska jag leta fram en ny bok att läsa i veckan.

//Carco

Gillar

Kommentarer