Svar på frågor del 1

Så var det måndag igen. Veckorna bara flyger förbi och helgerna går ännu snabbare. Ibland skulle man bara vilja stanna tiden en stund och njuta av tillvaron. För tillfället är det massor i plugget och är det inte plugget som tar all tid så är det annat som skall fixas. Inte lätt när det är svårt.

Men till det roliga, här kommer några svar från frågestunden förra veckan 🙂

  1. Hur länge har du bloggat?

Bra fråga! Beror lite på hur man räknar det. Började blogga när jag gick i 5e klass men då var det bara för att alla andra höll på med det. På den tiden böt man mellan olika bloggportaler och bloggade inte regelbundet. Först när jag började i 9an som mitt bloggande blev seriöst. I gymnasiet började sponsorerna droppa in fler och fler och bloggen växte. Så ett tag har jag bloggat, beror helt på hur man räknar 🙂

2. Var vill du bo i framtiden?

Förut ville jag bo i Stockholm men med tiden har den tanken växt ifrån mig lite. Vill bo nära Stockholm, ska vara lätt att ta sig dit helt enkelt. Men just nu känner jag att jag vill bo i Västerås i framtiden. Trivs i den staden och den är väldigt fin och tillräckligt stor för att jag skall vara nöjd. Sen är det endast ca 1h mellan Västerås och Stockholm och det är väldigt lämpligt. Best of both worlds eller hur var det?

3. Känns det rätt med din nuvarande pojkvän, som att du vill spendera resten av livet med honom?

Ja det gör det verkligen! Har aldrig känt så här förut och det känns verkligen bra. Ända sen första stund med honom har det känts rätt. Så mitt svar på den frågan är : Ja jag hoppas verkligen på att få spendera resten av livet tillsammans med honom♥ Det är han jag älskar♥ PÅ vardagarna när jag pluggar i Norrköping känns det väldigt tomt utan honom, ni vet som att någonting fattas. Men ja det vill jag!

Fortsättning följer på frågestunden. Finns det ytterligare frågor är det bara att kommentera eller mejla 🙂

//Carco

7

Gillar

Kommentarer