Tagga Kalasmottagningen

Imorgon är det fullspäckat schema för mig från morgonen skall jag på allra sista jobbintervjun, gick nämligen vidare till 3e och sista gallringen för receptionist tjänsten. Så ifall jag får det kommer jag ha 2 extra jobb på sidan om plugget, men det bästa är att det ena jobbet är att det är mån-fre vid behov och det andra helger vid behov. Bästa av allt är att det är jag som väljer när jag jobbar. Så håll tummarna för min skull imorgon.

Efter det är det dags att besöka tandläkaren här i Norrköping. Ska bli spännande att se vad som skiljer sig från hemma och mest spännande av allt vad de kommer att säga om mina tänder. Kommer jag få höra att de är vackra och friska som alltid eller är det ändring på den fronten? Hoppas verkligen inte det.

När tandläkarbesöket är klart är det bara att skynda hem och käka lunch och sen vidare till tågstationen. Denna tjej skall nämligen till den årliga kalasmottagningen i Linköping för studenter på Linköpings universitet. Vad är inte bättre än en massa gratis saker och Sabina Dumba som artist?

Kommer komma sent hem och tidig väckning lär det bli för jag ska vidare till Västerås och hälsa på min andra halva. Jisses vad jag saknar honom, 1,5 vecka sedan jag träffade honom senast och det känns som en evighet sedan.

Alla inlämningsuppgifter är inlämnade så nu är det bara att hoppas på att de blir godkända så att jag får mina efterlängtade högskolepoäng.

På tal om klantighet… Vet ni vad jag lyckades med idag? Planen var att duscha, men det slutade med att jag stod genomblöt i hallen på en stol och tappert försökte få avstängt brandvarnaren. Tydligen fungerar den så att om man duschar varmt och för länge så blir den arg och tjuter allt vad den orkar. Sen är enda sättet att få av den genom att dra ut batteriet. Förlåt kära grannar, det var inte meningen att skrämma er.

Något som dom där hemma lär bli glad över är att jag bokat flygbiljett till Finland. Så den 23.12 åker jag över potten hem till lilla byn Kronoby.

Nu är det dags för mig att gå och tvätta kläder…

//Carco

7

Gillar

Kommentarer