Talpedagog i Västerås?

Idag har det varit en oerhört intensiv men lärorik dag. Vi har haft röst- och speakerövning. För några år sedan reflekterade jag inte alls kring min röst och hur jag kan använda den, men nu på senaste har jag insett hur viktigt det är att jobba med rösten.

Ofta när jag pratar låter jag väldigt flickig och har en ljus röst. Men jag behöver komma ner i tonläge och lära mig att använda stödet och magen även när jag pratar. Så mycket att tänka på men min röst finns där, måste bara vänja mig att använda den på rätt sätt. Kunna använda den på olika sätt, ja leka med rösten helt enkelt  Rösten är är allt häftigt.

Den är även ett redskap som jag behöver i mitt yrke och vill jobba med. Tror inte att det är många reportrar och programledare som från första början har den perfekta rösten och kan behärska den till 100%.

Det roliga är att redan efter idag utvecklats så mycket, men finns mycket kvar att lära. Är super sugen på att gå till en talpedagog och jobba samt utveckla min röst. Nej inte logoped utan talpedagog, två helt olika saker.

Roligt att göra framsteg och veta att det finns mera som behöver och kan utvecklas. Påtal om något helt annat, kommer ni ihåg att jag skev en tenta i mitten av januari? JAG BLEV GODKÄND!!! Så jag är överlycklig, en juridisk översiktskurs finns nu med i mitt betyg. Väldigt spännande kurs, rekommenderar den varmt!

Tillbaka till talpedagogsnacket, om ni vet/känner någon som är proffs på det här med att hitta sin nyhetsröst och utveckla rösten i Västerås trakten, kommentera gärna, är tacksam för alla tips❤️

//Carco

Gillar

Kommentarer

noraandd
noraandd,
Åhhh men grattis till tentan!!! Så kul 😃 Kram på dig<33
nouw.com/noraandd
Carcos
Carcos,
Tack😍 Ha en fortsatt trevlig kväll ❤️
nouw.com/carcos
Emmamehrali
Emmamehrali,
Grattis till tentan WOHO!!!!!!
nouw.com/emmamehrali
Carcos
Carcos,
Tack😍 Ha en bra kväll❤️
nouw.com/carcos
Jenniey Love,
Grattis till tentan!!! Massa kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
Carcos
Carcos,
Tack😍 Ha en fin kväll❤️
nouw.com/carcos