Tänk om

Att ha många håltimmar är inte bra för motivationen. Man har så mycket ledighet om man pluggat in sig och känner av hur studentskrivningarna närmar sig med stormsteg. Mamma mia tänker jag, tänk om jag inte blir student, studenten känns så avlägsen men ändå inte. Det är 1a december redan och det betyder att studentskrivningarna är närmare än någonsin. Imorgon har jag svenska lektion och då skall vi hålla ett försäljnings tal. Hur det kommer gå får vi se sen. Hoppas ju på det bästa.

Sommarjobb och jobb

efter studentskrivningarna är också något som jag borde börja tänka på. Livet är verkligen inte lätt och speciellt inte att bli vuxen. Har ni nånsin tänk tanken att få vara ett barn igen men med samma hjärnkapacitet som man besitter nu. Hur kul skulle inte det vara? Inte behöva bry sig om morgondagen eller framtiden utan bara ta dagen som den kommer och leka med sina syskon eller vänner. Att vara barn måste nog vara det bästa som finns, bästa livsskedet, eller?

Vad tror ni? Börjar det kännas stressigt för er också nu när julen närmar sig och allt bara tynger ner dina axlar mer och mer.

Längtar så efter att studentskrivningarna skall vara över. Då vet du hur din framtid kommer bli något så nära och inte lika mycket plugg på ett tag.

Kram Carco

Jag vet att jag var coolaste ungen då jag var liten 😉

5

Gillar

Kommentarer