Träffade Viktor Frisk

Denna lördag sprang jag på en av mina favoritbloggare på stan. Nja inte riktigt så var det. Såg igår på snapchat att Viktor Frisk skulle signera sin bok inne i stan här i Västerås så jag sa åt min kille att vi ska dit, inga men. Så idag stod vi där i kön i väntan på o få se han irl. Ja min pojkvän var inte så värst imponerad men han var där med mig iaf.

Hittar ni oss i kön?

Ja precis som vanligt så utmärkte jag mig när det äntligen var min tur. Hade sett att de flesta som tog bild med han böjde sig ner iom att han satt och signerade böckerna. Detta passade inte mig. Så efter att jag hälsat på han och vi ska ta bild o han försöker få mig o göra som dom andra säger jag :

– Kan du stälka dig upp när vi tar bild så jag inte ser ut som ett höghus.

Ja ni känner mig, har man träffat mig är jag svår o glömma 😉 Men det var oerhört kum o träffa en av mina favoritbloggare, har läst hans blogg hur länge som helst så det var dags o träffa han nu.

Efter träffen blev det en god lunch på ett café som minst sagt var speciellt. Allt inne på caféet var till salu. Ja om man gillade en tavla eller lampa där var det inga problem, allt var ju till salu. Vilket koncept alltså!

Nu är det dags för talang!

//Carco

3

Gillar

Kommentarer