Underbara saker

Igår var det som sagt kalasmottagningen i Linköping och jisses vad mycket folk och lite luft. En massa goodiebags fick man. Ja kortfattat vad man fick med sig hem var en heeel massa kondomer och godis samt lite annat smått och gott. Aldrig fel haha 🙂

Stannade inte till slutet eftersom att det var tidig väckning idag. Tog 7.15 tåget till Stockholm och sedan vidare till Västerås. Så skönt att vara ledig torsdag- söndag och dessutom ha fixat alla inlämningsuppgifter. Underbart att träffa han igen, 1,5v sen senast så detta känns fantastiskt.

Efter en lång promenad kommer man äntligen ”hem” och där ligger en gullig lapp på köksbordet så nu vet jag hur man startar tvn 😉 Ja hallå, jag är inte så värst teknisk, så en instruktionslapp är välbehövlig.

Efter den långa promenaden var man genomsvettig och alla ens kläder är på hans jobb då jag lämnade resväskan där, ja man vill ju inte släpa den miljontals steg. Tur att det finns kläder att låna, så som bäst har jag hans kläder, liite stora med det går 😉

Annars så fick jag jobbet, så nu har jag jobb fram till mars med sannolikhet till förlängning om jag e tillräckligt duktig. Introduktion nästa vecka.

Dag att slappa, kan behövas efter denna stressiga vecka.

//Carco

3

Gillar

Kommentarer