Vad händer till näst?

Denna vecka har minst sagt varit något utöver det vanliga.

Började veckan med att ta en promenad och hör att någon bakom ropar ” F*n vad snygg du är”. Vänder mig om och ser ingen annan tjej i min närhet så jag fortsätter gå framåt som om inget har hänt. Då stannar han sin cykel bredvid mig och säger att jag är vacker och att han gärna vill ha mitt telefonnummer. Händer verkligen sånt här tänker jag? Förklarar åt honom att jag har pojkvän och det tycker han är väldigt synd men han cyklar till slut iväg. Hur ofta händer sånt?

I går var det också en kille som skulle ragga/flörta med mig, att dom orkar. Nåja jag var på väg hem från badet och en kille går förbi mig, finns inte en enda annan människa i närheten så han kan inte ha menat det åt nån annan än mig. Först visslar han och sen kommer ”mjauuu”. Man ba, det där funkar inte kära du. Kanske fungerar det på en katt men inte på mig.

Okej nu till det värsta denna vecka! I morse vaknade jag i panik och ba ”NEEEJ klockan är 07.15, jag börjar om 15 minuter”. Skyndar mig att välja kläder, sminka mig, bädda sängen, tar mina nycklar och skyndar mig till jobbet. I korridoren ligger målaren grejer på golvet, väldigt konstigt tänker jag. Kommer till entrén och ser att alla informations lappar är nerrivna och slängda på golvet och vissa av dem är söndriga. Några som varit fulla och ställt till det?

Hur djupt har jag sovit inatt? Stängt av alla alarm och försovit mig? Det kan inte vara sant. Skyndar mig lite till och hinner precis till 07.30 till jobbet. Ska låsa upp dörren men det går inte. Va? Slår koden också samt lägger taggen mot låset och då öppnar sig dörren. Skumt, koden måste man ju endast använda om man kommer innan klockan 7?

Går in på jobbet och det är mörkare än vanligt och helt knäpp tyst. Inte ens städerskan syns till. Vad är detta? Dolda kameran? En överraskning jag inte vet något om? Börjar med öppningsrutinerna som vanligt och skall dela ut tidningarna till alla våningar. Taggen fungerar inte till dörren? Va tänker jag! Nån måste ju spela mig ett spratt. Slår koden och testar taggen och då fungerar det. VA? Kolla klockan…. 06.35.

Det betyder att jag är 1h för tidigt på jobbet. Seriöst? Vad händer till näst? Bara att ta det lugnt, koka te och vänta på de övriga vikarierna.

//Carco

9

Gillar

Kommentarer