Var är min julkalender?

Tro det eller ej men imorse vaknade jag tidigt för att hinns få gjort något med min älskade uppsats. Har seriöst suttit hela dagen med en paus mellan 16-20 och fixat fotnoter samt källor, korrekturläst och rättat småfel. Ännu har jag kvar miljontalssidor. Nej det är ingen stress, det är bara jag som tänkte att uppsatsen skulle bli klar till 90%, men det lär den inte bli.

Nog om det. Glad Lilla jul till er alla! Vet ni det är första året någonsin som jag inte har någon julkalender🙈 Tror jag måste och införskaffa en sådan på måndag. Hur ska jag annars klara av nedräkningen till Finlandsresan och julafton. Jul hemma, på vårt vis. Ni kan inte ana vad jag längtar efter en jul med en massa barn och släktingar. Med familjen och med min pojkvän.

Årets första avsnitt av julkalendern ska jag ta och kolla ikväll, ja ni som känner mig vet att detta är min favoritårstid. Till och med hellre än sommaren, bara snön som fattas nu.

Under min lilla paus idag var jag på en konsert. Galet bra, ja det var nån låt som inte var helt hundra men det var över min förväntan. Saknar att sjunga blandad musik så gaaalet mycket, hade kunnat gå med i kören på direkten.🙈 Och en av mina vänner, hon levererade trots att hon var förkyld och hade ont i halsen, wow vad duktig hon är!

Men jag har en favoritkör och det är kören Mittimillan i min hemby, kören jag lyssnade på idag påminner väldigt mycket om den så lite småsugen är jag att gå med.

Imorgon är det adventskonsert så nu ska jag plugga lite till och sen ta det lugnt och ladda upp inför morgondagen.

//Carco

Gillar

Kommentarer