Värre än så kan det ej bli

Alltså min morgon, huhhu säger jag bara. Vaknade vi 4 av att min kille ska iväg till jobbet. Fy tusan vad det var jobbigt att säga hejdå idag, 3 hela veckor tills vi ses nästa gång. Kommer sakna honom mest av allt♥

Somnade om och vaknade nästa gång 7.30 av att det är dags att fixa sig inför plugget. 8.45 är jag redo att bege mig iväg men innan dess måste jag kolla kalendern och se vilken lokal vi skall vara i. Men va! Vi börjar ju först 10.15, skönt men jobbigt. Kryper ner i min säng igen och sätter alarmet på 9.40.

Vaknar av panik och kollar klockan. 10.21!! Skolan började ju för 6 minuter sedan. Tar min matlåda och rusar ut. Kommer ut på innergården och skickar iväg ett meddelande åt min grupp om att jag försovit mig men är på väg. Alla bara va? Vi börjar först om en timme?

Så visar det sig att klockan endast är 9.21. Alltså det är helt okej att mitt alarm inte har ringt. Bara att gå in igen och lugna ner sig. Vänta i en halvtimme och då först gå till plugget.

Ibland ska man allt lyckas. Imorgon vet jag exakt vilken tid jag börjar så då kan jag inte ställa till det.

Nu är det dags för mig att börja fixa i lägenheten. Har en resväska att packa upp, en matlåda skall fixas och det skall dammsugas och mina nya mattor skall på golvet.

Tack och hej leverpastej

//Carco

P s ser ni att jag fått nytt mobilskal! Love it!

1

Gillar

Kommentarer