Vem älskar inte får?

Vilket väder vi fick i helgen! Helt underbart och självklart har vi varit ute nästan hela dagen idag. Man måste ju passa på då solen visar sig och värmer.

Först ut idag blev det en lunch ute i skärgården och mums vad gott det var! Varmrätten åt slank ner så snabbt så det blev ingen bild där, men efterrätten var så vacker så den kom med på bild. Och vilken god chokladkaka, som dessutom var vegansk, vilket gjorde gott för min laktosmage.

Utöver det har det blivit att njuta av solen och ta en långpromenad. Hälsade på några söta får på promenaden. Har jag sagt att jag älskar får? De är gosiga, vackra på bild och så söta!

Sen känns det som att sommaren är på ingång, med varma sommarkvällar. Det betyder att man får passa på när solen är framme, för sommaren rusar bara förbi och sen är hösten snabbt här.

Och vet ni, det hänt stora saker. Det största tänkte jag berätta om imorgon så ni får hålla ut ett tag till, men sen senast har jag varit hos frisören. Och skillnaden före och efter är enorm!

Älskar min nya hårfärg, perfekt till sommaren! Så sommarfräsch!

Och imorgon kommer jag berätta något riktigt spännande som jag verkligen storlängtar efter! Och ni kommer dö när ni ser det!

Så håll utkik!

//Carco

Gillar

Kommentarer

Marit1998
Marit1998 ,
Carcos
Carcos,

Tack ❤️

nouw.com/carcos