Vi ambassadörer ska gödas,motiomeras och fullproppas med information

Alltså wow vilken dag det har varit! Vaknade klockan 7 men snoozade i 1h, sedan snabbt i duschen och efter det fick jag feeling och tänkte jag skulle kolla med ljudet i mitt nya videoredigeringsprogram, när jag var klar med det fixade jag mig klart.....

Plötsligt är klockan 9.15 och min buss går om 5 minuter, jag slänger i lite kläder i väskan och rusar till bussen som ska ta mig till tåget och hinner precis. Kan ni förstå stressen?

Utbildningshelg för höstens ambassadörer för Svenska FN förbundet för Agenda 2030. Jippiii! Så kul och så inspirerande!

Vi har pratat om att kommunicera utveckling, inkluderande kommunikation, haft workshops och utbytt erfarenheter med varandra. En fullspäckad dag fylld med utbildning och en massa god mat.

En sak är säkert och det är att man inte behöver vara hungrig under en utbildningshelg med förbundet. Lite motion blev det dock efter all mat.

Discobowling på Tolv. Så roligt att träffa ambassadörerna igen men så skönt att checka in på hotellet efter en lång dag!

Det bästa med att bo på hotell är nog de små schampoo och balsam förpackningarna som man får. Det går lite emot det vi ambassadörer pratat om men jag får väl helt enkelt försöka återanvända dem för att göra det bästa utav situationen. Eller hur?

//Carco

Gillar

Kommentarer