Vi har flyttat in i vårt hus

De senaste veckorna har det varit full rulle och kaos! Ja, kaos i form av flyttlådor överallt och nerpackade saker. Så är det fortfarande i och för sig, men nu är alla saker i vårt nya hus.

Ni ser ju själva ovan, hur kaosigt det såg ut hemma.  Så i fredags fick vi nycklarna och fick äntligen åka till huset vårt och kolla in det. Den dagen körde vi endast 20 flyttlådor, mem vi höll på hela dagen och fixade. Var klara först sent på kvällen.

På lördagen däremot fick vi hjälp av min sambos familj och då gick allt mycket smidigare. Två stora lass körde vi. Men då vi bott på tredje våningen i ett hus utan hiss då gällde det att bära ner alla saker först. Ni kan ju gissa hur mycket träningsvärk jag har idag.

Igår hämtade vi de sista sakerna och nu är lägenheten tom och vårt nya hus fyllt med tusen flyttlådor.

Jag lovar att ni ska få se lite bilder från nya huset snart, men just nu är det inte så mycket att visa då vi lever i halvkaos. Våra kläder är inte ens uppackade än, utan de ligger i flyttlådor.

Är så tacksam över all hjälp vi fått med flytten, för det var inte så lite att flytta. Nu får vi bo in oss och fixa lite i taget, dock är garderoben prio ett.

//Carco

Gillar

Kommentarer