Vilken bluff

Nu börjar det flyta på med de nya rutinerna, fast vad poängen med dagens föreläsning var har jag inte en blekaste aning om. Ja jag vet det var någon typ av introduktion men hur depression och utbrändhet kom in i bilden förstår jag fortfarande inte. Så mycket nytt att ta in, men man vänjer väl sig efter ett tag. Rätt utbildning har jag valt och det är huvudsaken.

Minns ni att jag berättade att vi ettor på KSM är tvungna att ha en bandana på vårt huvud? Ifall man bröt mot den regeln dessa 2 första veckor så innebar det ett straff. Men värst av allt var att vi hade en spion från Hovet som låtsades att vara en av oss ettor. Första dagen funderade man vad tusan han höll på med. En jappe med partystrut på huvudet och ica kassar fulla av ballonger. Inte nog med det, han käkade prinsesstårta på lektionerna och antecknade inget alls. Man ba va? Han måste ju ha något lurt på gång, så något anade vi. Sen vem tusan heter Dag Tårta och gillar födelseDAGar?

Idag fick vi alltså veta hur det låg till. Han var spion från Hovet och hade hållit koll på vilka som inte hade använt sin bandana. Det ledde till att hovet delade ut straff till de som fuskat och brutit mot reglerna. Tack och lov så såg de inte mig imorse utan bandana 😉 Då hade även jag varit tvungen och bära en ful hatt.

Imorgon är det utställningsbesök som gäller. Ha f��tt höra av andra som sett utställningen att den är super tråkig så får helt enkelt se hur det går.

//Carco

7

Gillar

Kommentarer