Visa rumpan eller ej?

Det är dagens stora fundering! Det är nämligen som så att på lördag är det Halloweenfest och min plan är att vara utklädd till Mimmi Pigg. Men när det gäller de outfits som finns hos partykungen så är de inte så bra på att dölja rumpan. Passformen är perfekt, någon större storlek ska det absolut inte vara, MEN för att rumpan inte ska synas så betyder det att man ska stå som en staty hela kvällen. And thats not gonna happen. Det är fest, vilket betyder dans!

Ja ni ser, den ser exakt ut som på bilden och med strumporna så ser det ändå skapligt ut, MEN om det blåser eller om jag ska dansa ja då har hela Söderhamn sett min rumpa och det är väl inte så super kul.


SÅ nu vill jag ha era bästa tips på hur jag fortfarande har en snygg outfit med samma dräkt men inte visar rumpan för mycket. Är det helt galet om jag lånar ett par kalsonger av min kille? Typ som minishorts men ändå inte, ingen kommer veta att det är det? Eller ska man köra Grannypanties? Har ni något super knep så får ni gärna berätta :*

//Carco

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Det finns ju sådana där ''shorts'' man kan ha under kjolar osv! De är rätt fina, kika på lindex eller kappahl typ! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
Carcos
Carcos,
Åh tack så mycket <3
nouw.com/carcos
mayajonsson
mayajonsson,
Precis som ovan säger så rekommenderar jag sådana shorts! Kommer nog bli jättebra då 😊
nouw.com/mayajonsson
Carcos
Carcos,