WOW!

Igår kväll efter konserten tog jag tåget till Västerås, hem till min pojkväns lägenhet, dit jag snart ska flytta. När jag kommer in genom dörren ser jag att en huvtröja / hoodie och en lapp ligger på köksbordet. Gulligt med en lapp tänker jag och går fram, tar upp den och läser första meningen. ” Hej älskling ♥ Fick tanterna på blomsteraffären att göra en lite special…” Längre än så hinner jag inte läsa förrän jag inser att han köpt en blomma åt mig och den är framför näsan på mig. Blev så glad så jag började gråta, så fantastiskt gullig han är min pojkvän.

Ringde och tackade honom för blomman, brevet och lakritsstången. När jag lagt på tänker jag att jag kan lika gärna ta på mig hans tröja nu när den ändå ligger så fint här. Han är ändå inte hemma. Tar upp tröjan och ut trillar ett playstation spel. För några veckor sedan påpekade jag att han bara hade tråkiga spel och ett spel som jag tyckte var jättekul att spela på ps1 var Crash bandicoot team racing. Kan ni gissa vilket spel som han hade köpt åt mig? Jo ett spel med crash badioot, och ja jag började böla lite till och ringer och tackar honom igen. Inne i spelet var ett gulligt brev igen. Alltså min pojkvän, ja han är helt klart underbar! Tack igen!

Nu idag har jag fixat lite med skolarbete och tvättat kläder. Förberett mig mentalt inför morgondagens arbetsintervjuer, åh hoppas verkligen att jag få något av jobben!

Nu skall jag fortsätta lite med maten, min pojkvän är pågång hemåt, gissa om jag längtar!

//Carco

8

Gillar

Kommentarer