41 dagar kvar

Det där med att ha en lugn stund finns inte på mitt schema, idag har det varit full rulle från morgon till kväll och ännu är jag ej klar med det som skall fixas.

Vet ni vad! Idag har det snöat här i Norrköping, det har snöat och det är endast 41 dagar kvar till jul. Hur galet är inte det? Jag förstår inte vart all tid tar vägen och jag känner mig verkligen stressad utav deadlinen som vi har med vårt projekt i skolan. Det skall nämligen vara klart innan jul och vi är ännu bara i idéstadiet! Hur stressigt det än låter så vet jag att vi kommer fixa det! Inget är omöjligt.

Något som jag funderat och funderat över hur länge som helst är dessa virkade och stickade föremål som hänger över allt i Norrköping, men fick veta för ett tag sedan att det är en typ av aktivism som heter ”Gerillaslöjd”.

Definitionen av gerillaslöjd är ”en kreativ mix av hantverk som placeras i det offentliga rummet på ett icke-förstörande vis. Gerillaslöjden är kreativ i material och teknikanvändning, den innehåller något slags budskap och kommenterar samtida politiska och samhälleliga händelser”

Så nu vet även ni vad det är!

Ikväll har jag varit på kören och det känns fantastiskt bra att komma igång med julsångerna, vilken julfeelis man får. Längtar verkligen efter julafton, att vakna upp gå och se under julgranen alla julklappar och bara umgås med ens nära och kära. Ja det blir lite annorlunda i år då jag firar jul i Sverige, men håller tummarna för att den kommer bli minst lika bra ändå. 41 dagar kvar!

//Carco


6

Gillar

Kommentarer