Åh vilken härlig dag

Hej på er!
Vet ni jag har haft en riktigt bra vecka. Jag har firat min födelsedag med vänner, fixat i huset och njutit av vädret. Ja, våren är ju här nu, eller i alla fall den meteorologiska. Det firade jag med nya kläder so. förövrigt är supersnygga! Beställde även ett bar byxor, men fick värsta cameltoe:n med dem så blev o beställa en storlek större. Men en vårjacka, varmare kofta och en polotröja blev det.

Och att en så liten sak som nya kläder och att solen skiner kan göra en så lycklig i själen är ju underbart.

Som jag nämnde tidigare så har jag firat färdigt nu för ett tag. Nya huset, vändagen, min födelsedag och mitt nya jobb. Många glädjeämnen. Och i samband med firandet har det blivit en hel del bakande. Bland annat gjorde jag en kladdkaka med dumletopping som blev ubergott. Konsistensen på kladdkaka blev drömlik. Jag har aldrig gjort en så god kladdkaka så det kändes fantastiskt att få smaka något så gott. Lär bli flers gånger.

Receptet hittar ni förstås hos Camilla Hamid, så enkla att göra och så goda. Mums!

Inte nog med det så har en artikel publicerats som jag jobbat med. Ni hittar den genom att klicka på länken här.

Så in och lyssna ❤️

Vad har ni för planer denna soliga helg då? Själv tänkte jag njuta av vädret och få in två träningspass som jag skippat i veckan. När man kommer hem sent så är orken inte särskilt stor när det gäller att träna, men det ska bli ändring på det.

//Carco

Gillar

Kommentarer