Ambulansbesök på Halloweenfesten

Denna helg har varit helt fantastisk! I fredags fick jag äntligen testa badbomben som jag köpt i Stockholm. Ja vi har inget badkar i Västerås eller Norrköping men svärföräldrarna har, så när vi ändå skulle dit passade det perfekt med ett skönt bad efter en lång vecka. Bomben vi testade hette ”Sexbomb” och doftade jasmin.

En sån härlig färg!

Igår kväll var det dags för Halloweenfest och ja förfesten var toppen. Sen slutade kvällen lite abrubt i och med att en av tjejerna drack lite för mycket alkohol och det ledde till att ambulansen fick komma på besök. Det gick bra dock, alla mår bra så inget med det.

Det problematiska då var att halva gänget fick skjuts till Halloweenfesten och sen skulle de som skjutsade åka och hämta resten. Så vi stod och ute och väntade på att de skulle komma men de dök aldrig upp.

Ingen svarade i telefon eller på mess och när vi äntligen får svar av dom får vi veta att de väntar på ambulansen. Jaha tänkte vi som var vi krogen, hur löser vi det med skjuts? Och hur får vi tag på nycklarna som min pojkvän glömde på förfesten.

Det blev så att vi fick gå 2km (jag, min pojkvän och en till) för att hinna med sista bussen. Vi hann och vi fick åka gratis, tusen tack för det! Kvällen fick ett abrupt slut men i övrigt var den riktigt bra. Hem kom vi i alla fall och nycklarna fick vi också.

Nu är vi påväg till Västerås och imorgon bitti mot Norrköping, helgen är slut och en ny vecka väntar.

//Carco

6

Gillar

Kommentarer